Formulari de cerca

 • Desde el área de educación se trabaja para garantizar la calidad educativa de los alumnos y alumnas en el sistema educativo actual. Una educación universal, democrática, abierta y participativa, crítica y creativa, próxima y arraigada al entorno. Una educación de calidad para todas y todos.

Noticias

  11/04/2018
  Aquest matí, durant la reunió del Consell Escolar, s'ha aprovat l'adhesió al Pla de Cooperació Edificant de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Aquesta adhesió suposarà 5 intervencions en el municipi d'adequació i reforma per als diferents centres educatius de Rafelbunyol: CEIP, IES, Talleram, Escola Infantil i Escola d'Adults.
  16/02/2018
  Rafelbunyol celebra aquest cap de setmana el 3r Encontre Escolar de Lectura en Veu Alta, organitzat per les regidories de Cultura i Educació de l'Ajuntament, amb la col·laboració de Viva Veu i la participació del CEIP Verge del Miracle i de l'IES de Rafelbunyol.
  1/02/2018
  Alumnat de 2n de primaria del CEIP Verge del Miracle estigueren ahir pel matí al Saló de Plenaris amb l’alcalde, Fran López, i els tinents d’alcalde Alicia Piquer i Santiago Bellver.
  13/11/2017
  Divendres passat l'alumnat de 4º d'ESO, 1º i 2º de Batxillerat de l'IES de Rafelbunyol, va rebre la visita de Marta Gutiérrez Benet, veïna de Rafelbunyol i treballadora de la Comissió Europea per a parlar del programa Erasmus+ .

Agenda

Árees