Ayuntamiento de Rafelbunyol

Inici Pla de pagament a proveïdors i contractistes
Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat 29 de juny va ser publicat en el BOE el  Reial Decret Llei 8/2013, de 28 de juny, de mesures urgents contra la morositat de les administracions públiques i de suport a entitats locals amb problemes financers. Com a conseqüència, s'ha remés per part d'este Ajuntament al Ministeri, relació certificada d'obligacions pendents de pagament que entren dins d'esta nova fase de mecanisme de pagament a proveïdors.

Es publiquen a continuació els llistats de les obligacions inclosos pendents de pagament per este Ajuntament i per la societat mercantil Acmursa; no podent ser objecte d'inclusió les contretes per la societat mercantil Remarasa.

Ajuntament

Acmursa

Des del 25 de juliol del 2013 fins al 6 de setembre, els proveïdors podran consultar tals relacions i acceptar, si és el cas, el pagament del deute a través d'este mecanisme.

Model d'acceptació

Aquells proveïdors no inclosos en la relació inicial, podran sol•licitar fins al 6 de setembre del 2013, l'emissió de certificat individual.

Model de sol·licitud de certificat individual

Model de sol·licitud "massiva" de certificat individual

PLA DE PAGAMENT A PROVEÏDORS – RDL 4 DE 2012

 

 

Si vosté és proveïdor de l'Ajuntament de Rafelbunyol i va presentar factures amb anterioritat al 31 de desembre del 2011 que encara no ha cobrat deu:

1. Telefonar-nos (961410100 – Ext. 2. Departament d'Intervenció) per a esbrinar si les factures el pagament vosté de les quals reclama coincidixen amb les factures que obren en poder de l'Ajuntament de Rafelbunyol.

· Per a les factures que coincidisquen, és a dir, factures que tant a vosté com a l'Ajuntament de Rafelbunyol li consten com a factures anteriors a 31 de desembre pendent de pagament, ha de remetre'ns abans del 19 d'abril el següent formulari omplit i firmat.

 

ENLLAÇ A “ACCEPTACIÓ VOLUNTÀRIA.DOC”

 

Amb este tràmit vosté està autoritzant a l'Ajuntament de Rafelbunyol perquè pague els seus deutes amb càrrec al préstec que l'Ajuntament concertarà conforme al RDL 4 de 2012.  Pot fer-nos-ho arribar:

· Per fax. El número és 961410667

· Presentant-lo en registre d'entrada de l'Ajuntament

· Per email (document firmat escanejat). La direcció és: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

També pot donar la seua conformitat directament en la web de l'AEAT abans del 22 d'abril.  L'enllaç és el següent www.aeat.es punxant en la icona “Pagament a proveïdors d'entitats locals RD 4/2012”

 

Si hi ha factures anteriors a 31 de desembre del 2011 el pagament vosté de la qual reclama però que, per mitjà de la consulta telefònica abans indicada, li han informat que no consten en el llistat de l'Ajuntament de Rafelbunyol, ha de presentar per a cada una de les factures que no estiguen incloses en la llista la sol·licitud següent:


ENLLAÇ A “MODEL DE SOL·LICITUD….DOC”

UN ALTRA INFORMACIÓ D'INTERÉS:

Tota la informació sobre el procediment de pagament es pot consultar en l'Oficina Virtual per a la coordinació financera amb les entitats locals del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques

 

http://www.minhap.gob.es/es-ES/Administracion%20Electronica/OVEELL/Paginas/Notainformativaprocedimientopagoproveedores.aspx

 

 

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Ajuntament de Rafelbunyol  -  Tel: 96 141 01 00  -  Fax: 96 141 06 67
Plaça de la Puríssima, 1  -  46138  -  Rafelbunyol  -  Valencia (España)