Formulari de cerca

Notícies

  14/06/2018
  La Direcció General de Cultura i Educació de la Unió Europea ha llançat una nova iniciativa, "DiscoverEU", que té la finalitat de finançar viatges educatius d’aquells i aquelles joves europeus que complisquen 18 anys, perquè viatgen, coneguen noves cultures i amplien horitzons.
  14/06/2018
  L'Escola d'Adults de Rafelbunyol celebra, demà divendres, la seua festa de final de curs. Un curs marcat per l'alta participació i la qualitat del seu ensenyament, però sobretot per la commemoració del seu 33 aniversari.
  13/06/2018
  Hoy de ha abierto el plazo para los viajes de la Generalitat (vacaciones sociales).
  12/06/2018
  L'Ajuntament de Rafelbunyol va participar, divendres passat, en una taula redona sobre la normativa en el desenvolupament de les Smart Cities, en l'I Congrés Internacional Smart Cities for Citizen a València celebrada els dies 7 i 8 de juny en l'espai Vés-los i Vents de la Marina de València, a la qual van acudir agents, especialistes i grans municipis pioners en la implantació d'aquests nous reptes urbans.
  11/06/2018
  REMARASA ha subscrit un conveni col·lectiu laboral propi amb els representants dels treballadors de la societat.
  8/06/2018
  La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Rafelbunyol inaugurà ahir l'exposició de La Línia de Defensa Immediata de Rafelbunyol amb la que es pretén documentar el patrimoni be·lic de la Guerra Civil que hi ha al terme municipal.
  7/06/2018
  Aquest matí, aprofitant l’afluència de persones els dijous de matí per ser dia de mercat municipal, Fran López, alcalde de Rafelbunyol, i la coordinació del projecte Rafelbunyol Amb Tu, han eixit al carrer per explicar a la gent l’esmentat programa de participació ciutadana.
  6/06/2018
  S´han possat en marxa els programes d´ocupació EMCUJU- Programa de subvencions d´ocupació destinades a la contractació de joves qualificats per entitats locals i EMPUJU - Programa de subvencions d´ocupació destinades a la contratació de joves per entitats locals, ambdós, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Agenda

Árees