Formulari de cerca

 • La Regidoria de Cultura té com a objectius el foment de la creació, la investigació i la recuperació del patrimoni cultural, l’acostament del fet cultural a la majoria de la població i la posada en valor del talent local en les diverses disciplines artístiques.
   
  La Regidoria de Cultura s’ocupa de mantindre, conservar i gestionar les instal·lacions i els projectes i activitats que es desenvolupen a la Casa de la Cultura, la Biblioteca i l’Auditori.
   
  Les orientacions generals de la Regidoria es basen en la concepció que la Cultura és un agent de transformació social, per això les seues activitats estan concebudes en coordinació amb altres àrees com ara l'Educació, la Igualtat de gènere o la Participació ciutadana a través de les associacions culturals. L’activitat cultural es desenvolupa als espais culturals però també a les places i els carrers del municipi.

Notícies

  1/06/2018
  Presentació del llibre de Vicent Penya
  8/05/2018
  L’Associació Culturarte presenta la seua nova exposició col·lectiva
  7/05/2018
  El dilluns 28 de maig a les 17.30 h tindrem a la Sala Infantil de la Biblioteca Pública Municipal, la sessió de conta contes "Cuentos Contentos", en la qual una narradora, un dibuixant i una bruixa hauran de complir cadascú el seu objectiu: la narradora, contar els seus contes; el dibuixant, il·lustrar-los; i la bruixa intentar que no ho facen per què es mor de l'enveja.
  30/04/2018
  Amb motiu del Dia d'Àfrica, el divendres 18 de maig a les 19.00 h presentem a la Biblioteca Pública Municipal el llibre “Afrorismos. Proverbios africanos ilustrados”, de la periodista i cooperant Lara Ripoll.

Agenda

Árees