Formulari de cerca

Rafelbunyol posa en marxa una Guia Comercial En línia
20/06/2017

Les Regidories de Comerç i Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Rafelbunyol han elaborat una Guia Comercial En línia que arreplega l'oferta comercial del municipi.

Amb l'objectiu de recolzar i dinamitzar l'economia local, s'ofereix al veïnat i visitants un complet llistat de comerços que pot consultar-se en l'apartat de comerç de la web municipal.

Es tracta d'una eina de consulta viva, es pot actualitzar de manera constant sense cap cost per als comerciants i professionals que hi participen.

La participació i inclusió d'aquests comerços a la Guia Comercial ha sigut voluntària i gratuïta. Tots els comerços, distribuïts en àrees (alimentació, restauració, moda, salut,...) per a facilitar la recerca ciutadana, apareixen amb el seu logo, forma de contacte, direcció i pàgina web o xarxes socials en cas de disposar-ne.

Una primera versió d'aquesta Guia Comercial que es prevé, involucre a tot el teixit comercial de la localitat arreplegant a tots els comerços, a més de fomentar la compra local i donar suport al xicotet comerç.
 

Àrees