Formulari de cerca

III Festival de Cultura Urbana a Rafelbunyol
Aquest diumenge se celebrarà la tercera edició del Festival de cultura urbana "Rafelbunyol Final de Trajecte" (RFT).
27/09/2018

Un recital de poesia i rap, una Jam de graffiti i un taller per a joves es donaran cita en aquest festival de Cultura Urbana la pretensió de la qual és la utilització de l'espai públic per a aconseguir la seua transformació en un lloc de participació ciutadana, respectant la propietat privada i distanciant-se de qualsevol acte vandàlic.

 

Seguint el compromís de l'Ajuntament pel foment de la igualtat, serà un esdeveniment en el qual també participen les dones. Així mateix, cal destacar que els missatges emesos durant aquest festival, siguen els artístics o musicals, estaran lliures d'expressions sexistes o denigrants cap a qualsevol col·lectiu.

 

Als murs del camp de futbol municipal, a les 10:00 h, començarà el festival amb una Jam de Graffiti a càrrec de Chiquitin i la seua crew, en la qual participaran 20 artistes, representatius de l'estat actual del grafifti en la Comunitat Valenciana. Entre el grup d'artistes comptarem amb la presència de cinc dones graffiteres, Alex, Debhi, Carmen, Bea i Julia, així com del grafiter local Herer i d'una selecció de cinc artistes realitzada per ell, a més de l'artista multidisciplinari Edu Bermejo, qui ja ha confirmat la seua presència.

 

A les 10:30 h, al costat de la Jam, tindrà lloc «L'Art de Participar», al qual participaran joves fins als 18 anys, en un taller pràctic de les diferents tècniques d'utilització artística dels sprays per a la realització de graffitis i d'art urbà, impartit pel col·lectiu «De Tripas Aerosol».

 

A la vesprada, mentre els i les artistes conclouen el seu treball, a les 19:00 h, en la Casa de la Cultura comptarem amb la presència de Tesa, considerada actualment la màxima representant del rap cantat en valencià, presentant els temes del seu últim àlbum "Al-Tesa". També comptarem amb el poeta urbà Charly Efe, qui presentarà el seu últim treball discogràfic "Dioses y monstruos" i recitarà poemes dels seus poemaris "Los Elegidos" i "Nunca digas nunca”. Els dos artistes estaran acompanyats únicament a la percussió per Agustín Torres, convertint aquest recital en un espectacle íntim i diferent.

Àrees