Formulari de cerca

Dijous
13
Desembre
2018
19
00
III Encontre de Lectura en Veu Alta

Les Regidories de Cultura i d'Educació estan preparant el tercer Encontre de Lectura en Veu Alta de Rafelbunyol per a adults. Tindrà lloc el dijous 13 desembre en la Casa de la Cultura.

Si alguna persona té interés a participar en l'acte, ha de comunicar-ho fins al dia 10 de desembre, en la Biblioteca Pública Municipal o en l'Escola Permanent d'Adults de Rafelbunyol, en els telèfons 961 414 224 / 961 411 120 o en els correus electrònics biblioteca@rafelbunyol.es / fparafelbunyol@hotmail.com

La participació consisteix en la lectura en veu alta d'un text o fragment en qualsevol llengua, el qual pot ser proposat pels i per les participants o proporcionat per l'organització.

L'acte de lectura serà el dijous 13 de desembre a les 19:00 h, en la Sala d'Actes de la Casa de la Cultura. Participaran persones voluntàries representants de diverses associacions culturals i socials del municipi, junt amb l'alumnat i el professorat de l'Escola Permanent d'Adults i de l'IES de Rafelbunyol.

L'entrada serà gratuïta i des de l'Ajuntament convidem a totes les persones que tinguen gust per la lectura i els llibres a assistir-hi.

Àrees