Formulari de cerca

Inaugurada la mostra 2x2 en Rafelbunyol
3/04/2017

Ahir diumenge, 2 d’abril, es va inaugurar l'exposició “2x2” de la pintora local Mª Àngels Civera que estarà exposada en la Casa de la Cultura de Rafelbunyol fins al 9 d'abril.

 

Es tracta de la primera exposició en solitari que realitza aquesta artista, però no la primera de la seua trajectòria professional, ja que Mª Àngels ha exposat la seua obra en més de 10 ocasions dins de les exposicions grupals del Taller de Pintura Local "Núvols en l'Àtic" del que és membre des de 2005.

 

“De menuda sempre admirava els que no sabien pintar i jo em deia que no sabia, que no podia. El meu primer contacte amb la pintura naix a partir d’un divertit joc en un taller, i en ell m’aconsellen que comence a pintar i em diuen que el que jo realment vull és pintar, pintar u pintar. Malgrat intentar-ho, en un primer moment, ho vaig deixar pendent per a més endavant. Finalment al Taller de dibuix i pintura de Rafelbunyol amb Josep Llopis com a mentor, comença el meu desig” explica la pintora.

 

Aquesta mostra és el resultat d’un procés lent de descobrir i d’acceptar la seua creativitat. En ella plasma el seu procés d’aprenentatge, i ens mostra el seu descobriment, documentació i experimentació de les diferents tècniques, textures, materials i colors. Una evolució que queda patent en els seus llenços i que segons la pròpia autora “té com l’objectiu mostrar-vos i compartir una vivència”

Àrees