Formulari de cerca

Infantics arriba a Rafelbunyol
6/04/2017

Les Regidories de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Rafelbunyol ha organitzat per a aquest diumenge a la vesprada teatre familiar, amb l'obra "InfanTICS" de Josep Enric Grau.

L'autor, en aquesta obra de teatre, conta i interpreta les imatges i els textos del llibrescultura "TincToncTics" com a històries que són, i el públic mirant paraules i llegint imatges, descobreixen la comunicació a través dels diferents llenguatges artístics. És per tant una activitat interactiva on els xiquets i xiquetes hi participen.

A InfanTICS es treballa l'art des d'un profund coneixement dels llenguatges, reinterpretant la paraula i les imatges, i harmonitzant diversos llenguatges artístics com ara poesia, pintura, escultura i fotografia amb la interpretació musical, corporal i vocal, en allò que Enric Grau anomena "Poegrafies".

L'obra, que tindrà lloc a les 18 hores en la Casa de la Cultura, és una adaptació del llibrescultura "TincToncTics per a públic de 6 a 12 anys. Un espectacle difícil de definir però molt fàcil de disfrutar, avalat per la gran trajectòria del seu creador l'obra del qual ha sigut reconeguda amb premis i seleccions en les diverses disciplines que treballa: poesia, pintura, escultura, intervencions públiques.

Les entrades, a més d'en taquilla, ja poden adquirir-se de manera anticipada en la Casa del Jove al preu de 2 € o reservar-les en el 96 141 00 49.
 

Árees