Formulari de cerca

Gran acolliment de "Good Bye, Mr. Marshall"
L'Ajuntament de Rafelbunyol, juntament amb Besafilms, va estrenar aquest divendres, 6 de juliol, el documental “Good bye, Mister Marshall" en l'Auditori Rafelbunyol.
10/07/2018

En total, més de 500 persones van visionar aquest cap de setmana, entre divendres i dissabte, el documental rodat en el municipi i en el qual han participat molts veïns i veïnes de Rafelbunyol.

 

Aquest va tindre un gran èxit i un bon acolliment pel públic, entre el qual es trobaven alguns dels personatges que eixien en ell, els quals no van voler perdre's l'oportunitat de veure's en pantalla en el nostre auditori al costat de família, amics, veïns i veïnes del municipi.

 

Cal destacar que no solament les imatges pertanyien a Rafelbunyol, sinó que també la música. La banda de la Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol interpretava una partitura encarregada al compositor local, Jesús Salvador Chapi.

 

 

Després del visionat, va tindre lloc una xarrada-col·loqui en la qual el públic va poder interactuar i comentar sobre el que havien vist amb Alfred Ros, el fill de l'àrbitre del partit que guardava les fotografies de l’encontre internacional, de qui va ser la idea original i la directora del documental, Ana Victoria Pérez (Besafilms).

 

Aquesta projecció, que ja es va estrenar a Madrid el dia 3 de juliol i el cap de setmana passat a Rafelbunyol, recorrerà aquest estiu diferents punts del territori espanyol.

Àrees