Formulari de cerca

"Trencant el Cercle" de Marina Blanco
Aquesta vesprada s’inaugura l’exposició "Trencant el Cercle" de Marina Blanco. Una mostra pictòrica en la que les obres són el resultat d’una experiència de maltractament psicològic que va patir la pròpia artista. Està comissariada per Lorena Silva Fernández qui oferirà una xarrada a l’acte d’inauguració.
2/03/2018

L'exposició sorgeix en 2016 després de la recopilació d'una sèrie d'obres autobiogràfiques realitzades entre 2011 i 2015, en les quals a través del llenguatge artístic, Marina Blanco aconsegueix plasmar sentiments i vivències, sent a més una eixida terapèutica de la difícil situació personal que l'artista estava travessant, tancada i atrapada dins d'una relació sentimental turmentosa marcada pel maltractament psicològic, de la qual aconsegueix alliberar-se en part gràcies a la teràpia que exerceix sobre ella la seua passió, l'art.

La mostra està integrada per 17 obres distribuïdes en un itinerari lineal subdividit en 6 etapes que marquen la progressió emocional: obscuritat, evasió, punt d’inflexió, regeneració, apoderament i felicitat.

Durant el període expositiu se realitzaran visites guiades a l’alumnat del Centre d’ensenyament d’adults i de l’IES Rafelbunyol, per traslladar l’experiència d’alliberament que va suposar per a l’artista la creació artística.

Àrees