Formulari de cerca

Dia Internacional de les persones amb diversitat funcional
L'Ajuntament de Rafelbunyol, amb motiu de la commemoració, el 3 de desembre, del Dia Internacional de Persones amb Discapacitat, ha posat en marxa una sèrie d'activitats amb l'objectiu de fomentar la integració real de les persones amb diversitat funcional.
30/11/2017

Accions de visibilització, sensibilització i treball en equip, per a les quals ha comptat amb el suport i col·laboració del PFQB de ceràmica, l'alumnat del qual són persones amb diversitat funcional.

 

Hui ha tingut lloc la primera d’aquestes activitats. Aprofitant l’afluència de gent en el mercat. Els i les alumnes amb discapacitat amb estat fent un taller de ceràmica com a mostra de les seues capacitat i exemple del que fan a les seues classes del PFQB.

 

A més, en uns dels murs municipals, se ha penjat una pancarta solidària oberta a la participació veïnal. Els veïns i veïnes de la localitat han deixat els seus desitjos “Per una igualtat real” en un arbre de peces de colors.

Demà divendres, els actes continuen amb una partida intergeneracional de Boccia a la Residència Municipal. L’alumnat del curs PFQB de ceràmica treballarà en equip amb gent major, en aquesta activitat de lliure participació. Un joc per equips pensat per a persones amb diversitat funcional.

 

Per últim, els i les joves de l’IES Rafelbunyol participaran en una jornada de sensibilització sobre la importància de la inclusió social al Parc Ausiàs March. El 21 de desembre, una vegada haja passat el període d’exàmens, l’alumnat de l’IES i PFQB de ceràmica practicaran jocs de O-precisió.

Àrees