Formulari de cerca

L'EPA inicia el seu curs escolar
Quasi 200 alumnes majors d'edat reprenen els seus llibres per a augmentar la seua formació en l'Escola per a Persones Adultes de Rafelbunyol, l'EPA.
4/10/2018

El dimarts a la vesprada, les aules de l’EPA van tornar a omplir-se amb la "tornada al col·le", amb l'inici oficial del curs. Un acte de benvinguda que va comptar amb la presència de l'alcalde de Rafelbunyol, Fran López, i de tot l'equip educatiu.

 

Aquest curs 2018-2019 ve, per segon any consecutiu, acompanyat d'un gran suport per part de l'Ajuntament, el qual ha permés una baixada en els preus d'un 45% en la majoria dels casos. Un important descens en el cost de la formació, al qual s'uneix la gratuïtat de les assignatures de l'ensenyament obligatori, com és el cas del curs del graduat escolar.

 

A més, continua el sistema de beques o exempcions, implantat l'any passat, basat en funció de la capacitat social de les persones, aplicant els nous criteris establits en l'Ordenança General d'Ajudes d'Emergència Social.

 

Fran López, en la seua intervenció, va donar la benvinguda a tot l'alumnat i va agrair la professionalitat del professorat i la seua implicació, a més de manifestar tot el seu suport a la nova directora del Centre, Rosa Navarro, assegurant que “continuarà amb la gran labor que fins ara duia a terme el recentment jubilat Juanma Sanchis”.

 

L’EPA de Rafelbunyol, adaptant-se a les necessitats del seu alumnat, ha prioritzat en la seua oferta educativa aquells cursos més demandats per la població.

 

Pel que fa als acadèmics, l’EPA imparteix els següents programes formatius: el Cicle I (Alfabetització, Neolectores, Educació de Base) i el Cicle II (Obtenció del títol de Graduat/ada en Educació Secundària), així com l'accés als Cicles Formatius de Grau Superior i l'accés a la Universitat per a majors de 25 anys, tots ells amb un gran nombre d'assistents.

 

Una altra part molt important per a la formació, i l’EPA ho sap, són els idiomes, per açò ofereix cursos de valencià i anglés.

Àrees