Formulari de cerca

Discover EU
La Direcció General de Cultura i Educació de la Unió Europea ha llançat una nova iniciativa, "DiscoverEU", que té la finalitat de finançar viatges educatius d’aquells i aquelles joves europeus que complisquen 18 anys, perquè viatgen, coneguen noves cultures i amplien horitzons.
14/06/2018

La primera edició d’aquesta iniciativa obrirà el termini de sol·licituds el pròxim dimarts dia 12 de Juny. Va dirigida a joves que hagen nascut entre el 2 de juliol del 1999 i l’1 de juliol del 2000.

Les i els joves hi poden participar sols o en grups d’un màxim de cinc persones. La major part del viatge es realitzarà en tren (amb tiquets d’Inter rail). Una vegada realitzada la inscripció en línia, els i les joves hauran de respondre a cinc preguntes relacionades amb l’Any Europeu del Patrimoni Cultural 2018 i les iniciatives de la UE destinades a la joventut.

El termini per a enregistrar-se finalitza el 26 de juny a les 12:00 h. Més detalls i tota la informació al Web de la Unió Europea al següent enllaç: https://europa.eu/youth/discovereu_es

Àrees