Formulari de cerca

L'EPA celebra el seu fi de curs
L'Escola d'Adults de Rafelbunyol celebra, demà divendres, la seua festa de final de curs. Un curs marcat per l'alta participació i la qualitat del seu ensenyament, però sobretot per la commemoració del seu 33 aniversari.
14/06/2018

Un aniversari que es va celebrar amb una gran festa i un sopar en un restaurant de la localitat. Sopar al qual no solament va acudir l'alumnat matriculat enguany, sinó que també va comptar amb la presència de exalumnes, el professorat de tota la història del Centre Educatiu i representants de la Corporació Municipal.

Fran López, alcalde de la localitat, va aprofitar l'acte per a posar en valor el que ha sigut l'escola durant tots aquests anys, “a part de ser un lloc de formació, ha sigut també un lloc de diverses activitats culturals, excursions, col•laboració amb altres entitats, participació en el municipi…A més, crec que ha sigut una escola de la ciutadania, de valors, de convivència. Estic segur que l'Escola d'Adults continuarà altres 33 anys i ens tornarem a reunir, possiblement altres persones però amb la mateixa voluntat de crear i recrear idees, educant tant en formació com en valors”.

Per la seua banda, Juanma Sanchis, director de l’EPA, va començar el seu discurs amb la famosa frase de Nelson Mandela “L'Educació és l'arma més poderosa per a canviar el món” per a després agrair a tot l'equip docent la seua implicació i gran labor, destacant “dos pilars molt importants que van traure l'escola cap a davant, Rosa Mar Lluch i Yolanda Cel•la, artífexs de l'obertura de l'escola amb tot el que pensaven que podia interessar a la gent. Nosaltres hem continuat el seu treball i intentat engrandir-ho.

Prop de 250 alumnes, majors de 25 anys, han passat enguany per les aules de l'Escola para Persones Adultes de Rafelbunyol, que ara tanca les seues portes fins al cap de l'estiu.

Com a festa de “fi de curs” els alumnes celebraran un sopar en un bar de la localitat i que servirà d'aperitiu per al Menjar de Germanor que celebraran el dia 20 de juny

Les persones interessades a formar-se en l’EPA podran inscriure's del 3 al 31 de juliol en l'horari de 9 a 13:30 hores.

Àrees