Formulari de cerca

Les Escoles d'Estiu baten rècords d'assistència
Més de 300 xiquets i xiquetes s'han apuntat enguany a les Escoles Municipals d'Estiu, organitzades per les Regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Rafelbunyol. Són quasi 100 alumnes més inscrits que l'any passat.
4/07/2018

Tant l'Escola d'Estiu com l'Escola Esportiva van començar el dilluns la seua activitat. Estan dirigides i coordinades per personal qualificat, encarregat de vetlar pel benestar dels participants mentre aprenen i es diverteixen, gaudint de l'estiu d'una manera diferent i saludable.

 

Fins al 31 de juliol, en l'Escola d'Estiu que es duu a terme en el Col·legi Públic Verge del Miracle, acudiran enguany 177 participants d'entre 3 i 12 anys.

 

En ella, es duran a terme multitud d'activitats adequades a les seues edats i realitzaran al llarg de l'estiu diverses excursions i eixides organitzades. A més, també gaudiran diàriament de la Piscina Descoberta Municipal.

 

D'altra banda, l'Ajuntament també posa en marxa l'Escola Esportiva que enguany compta amb 131 alumnes que, dividits en grups de 6 a 16 anys, practicaran multitud de disciplines esportives, com per exemple natació, futbol 7, bàsquet, pàdel o pilota valenciana en les instal·lacions del Complex Esportiu "Paco Camarasa".

 

La gestió d'ambdues escoles és municipal, és a dir, es porta directament des del Consistori, sense delegar competències a cap empresa privada.

 

Segons l'Alcalde de Rafelbunyol, Fran López, "l'èxit de participació d'aquest any és mostra inequívoca de la professionalitat i els bons resultats que s'han demostrat any rere any en l'organització d'aquestes escoles que van nàixer amb l'objectiu d'oferir a la joventut diverses alternatives per a gaudir de l'època estival, així com per a ajudar a compatibilitzar la vida familiar i laboral".

 

Àrees