Formulari de cerca

III Nits Golfes de Pilota Valenciana
El Club de Pilota Valenciana de Rafelbunyol, en col·laboració amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Rafelbunyol, organitza per tercer any consecutiu les Nits Golfes de Pilota Valenciana
9/07/2018

Les III Nits Golfes de Pilota Valenciana es celebraran tots els divendres, a partir d’aquest fins el 27 de juliol al Trinquet Municipal, com ja és tradició.

 

La tercera edició d’aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar l'afició per la pilota valenciana, un esport amb gran tradició en la nostra localitat, a més de donar a conéixer l'activitat de l'Escola de Pilota de Rafelbunyol.

 

Durant aquest mes de juliol, l’alumnat de l'Escola de Pilota de Rafelbunyol competirà, en les seues diferents categories, contra altres escoles convidades.

 

Posteriorment, després d'un descans per al sopar, el públic aficionat a aquest esport gaudirà d'unes partides d'exhibició de professionals a les 24 h. Unes partides en les que, per a aquesta edició, comptarem amb figures com Escoto i Gortxa, Juan i Enrico, Armando i Moro o Pau i Alberto.

 

L'Alcalde, Fran López, assegura que “des de la regidoria d'esports ens alegrem molt de la realització d'aquesta tercera edició, ja que demostra que l'esport de la pilota ha tornat a agafar el seu paper protagonista com a esport tradicional per excel·lència a Rafelbunyol. Anime a tots els públics, grans i joves, a gaudir d'aquesta activitat”.

Àrees