Formulari de cerca

Divendres
23
Febrer
2018
8
00
Concurs "Imatges per la Igualtat"
La Regidoria d'Igualtat amb l'objectiu de viralitzar missatges d'igualtat a través de les xarxes socials per a conscienciar, especialment entre la joventut, de la importància d'erradicar les desigualtats de gènere ha convocat la I Edició del Concurs "Imatges per la Igualtat" que es durà a terme a través d'Instagram.
23/02/2018

Es tracta de compartir a través d'Instagram, fotografies amb el hashtag #FemIgualtatRafelbunyol (les i els concursants podran participar amb quantes fotografies vulga). Unes imatges que han de representar els valors d'igualtat de gènere, és a dir entre homes i dones, des de qualsevol punt de vista i àmbit, o la diversitat per orientació de gènere o sexual, respecte i tolerància (per exemple: noves masculinitats, LGTBi, la corresponsabilitat de les labors de la llar i familiars, contra la violència de gènere, per l'esport o l'oci en igualtat, la conciliació laboral, la incorporació de les dones en el treball, etc.).

La persona guanyadora es portarà a casa un càmera subaquàtica i les millores fotografies seran recopilades per a una posterior exposició.

 

Àrees