Formulari de cerca

Continuen les trobades obertes de participació entre la ciutadania i l'alcalde de Rafelbunyol
La següent de les trobades Tu Fas Rafelbunyol tindrà lloc el dimecres 19 de setembre, en el Centre Social del municipi.
13/09/2018

El cicle de trobades ‘Tu Fas Rafelbunyol’ continua el mes de setembre amb la realització de la tercera d’elles, dimecres 19 de setembre, a les 11:00 h, en la primera planta del Centre Social de la localitat.

Aquesta és la tercera d’una sèrie de sessions obertes de diàleg entre l’alcalde de Rafelbunyol i diferents col·lectius del municipi, les quals permeten al consistori escoltar les inquietuds i necessitats de la ciutadania, així com els suggeriments i idees al voltant de diferents aspectes de la localitat que per al veïnat són prioritaris.

Per a Fran López, alcalde de Rafelbunyol, “la realització de les trobades ‘Tu Fas Rafelbunyol’ està sent molt important, perquè fomenta la participació activa de la ciutadania, fent arribar les seues preocupacions i demandes, i, sobretot, per la cerca conjunta de solucions a les problemàtiques municipals i de propostes per a millorar el nostre poble”.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del projecte de participació ciutadana ‘Rafelbunyol Amb Tu’, avalat positivament per la Generalitat Valenciana, amb la concessió d’una subvenció de 5000 € per a dur a terme la seua implementació. A més, s’erigeix com un pla més extens que, a banda de contemplar accions de participació directa, com les trobades ‘Tu Fas Rafelbunyol’ o la consulta ciutadana sobre preferències i necessitats de Rafelbunyol, inclou mesures per a millorar la participació ciutadana a curt termini, com per exemple amb la regulació dels processos de pressupostos participatius de la localitat.

Àrees