Formulari de cerca

Resultats dels processos de participació ciutadana
La Biblioteca Municipal acollirà el dilluns 29 d’octubre la sessió de devolució d’aportacions ciutadanes.
26/10/2018

Ahir va tindre lloc la setena i última trobada de participació ciutadana “Tu Fas Rafelbunyol” al Mercat Municipal. Unes trobades entre l’alcalde i diferents col·lectius del municipi que, emmarcats en el projecte de participació ciutadana "Rafelbunyol Amb Tu", ve realitzant l’Ajuntament durant els darrers tres mesos amb l’objectiu que la ciutadania exposara les seues preocupacions, necessitats, demandes i propostes de millora al voltant de qualsevol aspecte de la localitat, dialogant i tractant-los col·lectivament.

Segons l’Alcalde de Rafelbunyol, Francisco López López, “les trobades "Tu Fas Rafelbunyol" suposen un espai de participació ciutadana molt important pel tractament conjunt, entre l’ajuntament i el veïnat, que en elles es produeix, sobre diferents aspectes del municipi i de la seua gent, i així abordar millor les polítiques públiques municipals”.

Conclosa aquesta fase, continua el projecte "Rafelbunyol Amb Tu" que l’Ajuntament de Rafelbunyol està duent a terme des del mes de maig i que contemplava divereses actuacions de participació ciutadana, com la consulta sobre preferències i necessitats de la localitat, la sèrie de trobades de diàleg entre l’alcalde i el veïnat o la fase de propostes ciutadanes en matèria de transparència.

Ara, i amb la finalitat de donar a conéixer a la ciutadania les aportacions rebudes durant aquests processos de participació, l’ajuntament realitzarà, el dilluns 29 d’octubre, a les 19.00 h, en la primera planta de la Biblioteca Municipal, una sessió de devolució d’aportacions ciutadanes.

L’alcalde de Rafelbunyol afirma que “aquesta sessió no solament permetrà donar compte a la ciutadania de les aportacions rebudes, sinó també traslladar la importància de la participació en la gestió pública”.

Àrees