Formulari de cerca

Les escoles d'estiu finalitzen hui les seues activitats
31/07/2017

Les Escoles d'Estiu i Esportiva, organitzades per les Regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Rafelbunyol, han finalitzat hui les activitats programades durant tot el mes de juliol.

Els 147 participants d'entre 3 i 14 anys de l'Escola d'Estiu han gaudit hui, junt amb els monitors i les monitores, d'una gimcana amb diverses activitats on l'aigua ha sigut la principal protagonista.

A més, els i les alumnes ja van celebrar el fi de curs el passat divendres amb una jornada de playbacks on també van poder assistir els pares i mares.

D'altra banda, els 75 xiquets i xiquetes de l'Escola Esportiva, dividits en grups de 6 a 16 anys, han realitzat una activitat especial al Parc Ausiàs March després de practicar les diferents disciplines esportives com han estat fent durant tot el mes a les instal·lacions del Complex Esportiu "Paco Camarassa".

Els i les alumnes han jugat al famós "Trivial" adaptat amb preguntes relacionades amb l'esport, aplicant coneixements que han estat adquirint amb les diferents activitats esportives.

D'aquesta manera, 222 xiquets i xiquetes han pogut gaudir de l'estiu d'una forma sana, participativa i divertida.

 

Árees