Formulari de cerca

L'Ajuntament publica els resultats dels processos de participació ciutadana
En un exercici de transparència i rendició de comptes, l'ajuntament posa a disposició de la ciutadania els resultats de la consulta ciutadana i de les trobades "Tu Fas Rafelbunyol" a través de la pàgina web municipal.
28/11/2018

Entre els mesos de maig i octubre de 2018, l’Ajuntament de Rafelbunyol ha estat implementant el projecte de participació ciutadana Rafelbunyol Amb Tu, el qual ha contemplat la realització de dos importants processos de participació directa de la ciutadania en la localitat i en els quals han intervingut un total de 547 persones.

Així, durant els mesos de maig i juny, va tindre lloc la Consulta sobre Preferències i Necessitats de Rafelbunyol, amb la finalitat que la ciutadania es pronunciara al voltant d'una sèrie d'aspectes d'interés general vinculats al municipi.

Entre juny i octubre també es van celebrar un total de set trobades Tu Fas Rafelbunyol: una sèrie de reunions obertes entre l'alcalde de la localitat i la ciutadania, realitzades en diferents dependències i punts del municipi, i mitjançant les quals els veïns i veïnes van exposar les seues pròpies preocupacions, demandes i propostes de millora al voltant de qualsevol qüestió del municipi, dialogant sobre elles i tractant-les col·lectivament.

A més, en el mes d'octubre, es va dur a terme una sessió de devolució d'aportacions ciutadanes, en la qual es va explicar detalladament a les persones assistents els processos de participació del projecte Rafelbunyol Amb Tu i els seus resultats.

Ara, i en un exercici de transparència i rendició de comptes, l'ajuntament posa a la disposició de la ciutadania aquests resultats a través de la seua publicació en la pàgina web del consistori.

Àrees