Formulari de cerca

Rafelbunyol commemora el "Dia dels iaios i les iaies"
26/07/2017

L'Ajuntament de Rafelbunyol ha commemorat hui el "Dia dels iaios i les iaies" amb un homenatge a les persones grans amb néts i nétes als jardins de la Residència Municipal.

Durant tot el matí, s'ha dut a terme una jornada intergeneracional en la qual participants de totes les edats han pogut gaudir d'una animació lectora, jocs tradicionals i refrescar-se amb una orxata fresqueta. Una iniciativa promoguda des del Consistori per a fomentar els llaços entre la gent gran i els més xicotets i xicotetes de la localitat.

Almudena Francés ha sigut la conta-contes que ha fet de fill conductor de la resta d'activitats a la que han acudit residents, l'alumnat d'infantil de l'Escola d'Estiu i veïnat en general.

Entre pancartes fetes pels i les alumnes de l'Escola, regalets fets pels seus néts i les nétes, flors de goma eva i moltes més sorpreses, els i les més xicotetes de la casa han rendit homenatge als iaios i iaies per tot el seu afecte, cuidat i atenció. Una figura fonamental que mereix aquest reconeixement que hui per primera vegada l'Ajuntament ha volgut fer visible amb aquest acte.

Árees