Formulari de cerca

L'Ajuntament signa un conveni amb Aigües de València per a garantir el aigua potable a les famílies en situació de vulnerabilitat
22/06/2017

L'Ajuntament de Rafelbunyol i Global Omnium/Aigües de València, empresa gestora del servei de l'aigua i clavegueram en la localitat, han signat un conveni de col•laboració que evitarà els corts en el subministrament d'aigua a les famílies del municipi en situació de vulnerabilitat.

L'Alcalde de Rafelbunyol, Fran López, ha insistit que "per a mi és una prioritat ajudar en aquests moments difícils als quals menys tenen, motiu pel qual s'ha signat aquest conveni amb aigües de València per a garantir que ningú per una qüestió econòmica es quede sense un servei bàsic, com és el servei de l'aigua".

Aquest conveni s'emmarca dins del compromís del govern municipal de reduir els nivells de pobresa hídrica entre el seu veïnat i fixa com a prioritat garantir el proveïment d'aigua potable. Per a açò, ambdues entitats estableixen els termes per a coordinar i agilitar el pagament de les ajudes municipals d'emergència social atorgades a les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica a fi d'atendre els deutes contrets en relació amb aquest servei.

Concessió d'ajudes
Des de el departament tècnic municipal s’avaluaran les circumstàncies en cada cas i es determinarà la concessió d'ajudes d'emergència social per al  pagament de deutes contrets. A partir d'aqueix moment, s'abonaran els rebuts pendents i s'avisarà a l'empresa concessionària de les llars que van a  ser beneficiaris d'una ajuda municipal.

Per part de Global Omnium/Aigües de València, es facilitarà la forma de pagament de les ajudes municipals que siguen acordades per l'Ajuntament sense l'aplicació de qualsevol interès de demora, comissió o similar.

D'altra banda, l'empresa concessionària, quan reba l'avís dels tècnics dels Centres de Serveis Socials Municipals de Rafelbunyol atendrà a les famílies en situació de vulnerabilitat que hagen rebut l'ajuda liquidant el deute i  mantenint el servei d'aigua potable. Així mateix, facilitarà tot tipus d'informació detallada sobre els pagaments dels deutes que va a realitzar l'Ajuntament, documentació necessària i s'informarà al personal de l'Ajuntament sobre qualsevol bonificació de caràcter social i de les seues condicions d'aplicació.

Global Omnium a Rafelbunyol

Global Omnium garanteix el proveïment d'aigua potable als quasi 9.000 veïns i veïnes d'aquesta localitat de l'Horta des de 1996. Per a açò, gestiona una xarxa hidràulica de més de 60 quilòmetres de longitud i una xarxa de clavegueram de quasi 40.
 

Árees